Wie zijn wij?

Kan het allemaal niet wat relaxter rond Sinterklaastijd, dachten mijn vriendin en ik. Als moeders hebben we het al zo druk! Van januari tot en met december ben je aan het werken, koken, schoonmaken, de kinderen naar clubjes brengen, troosten, overhoren, kleren kopen, gaaaaa maar door! En dan is ineens het jaar weer om en is het weer december.

Hartstikke leuk natuurlijk, maar..best wel druk. Eigenlijk komt december nooit op het goede moment. Je neemt je voor om op tijd te beginnen, maar natuurlijk moet uiteindelijk alles nog op het laatste moment: De cadeautjes moeten nog allemaal gekocht worden, er moeten her en der surprises gemaakt worden.. En dit allemaal terwijl het normale leven ook gewoon doordendert. En dan heb je alles klaar, dan moet er nog een hele riks aan sinterklaasgedichten geschreven worden.

AAARGGHH!! Stress!

Sinterklaasgedichten maken zonder stress!

Dat moet toch anders kunnen? Wij vinden dat cadeautjes uitzoeken en kopen nog steeds het beste zelf gedaan kan worden. Dat is nog best leuk ook hihi. Maar gedichten schrijven kan natuurlijk heel erg goed uit handen gegeven worden, toch?! Liefst zo origineel mogelijk met een mooie versiering en natuurlijk gratis! Gewoon binnen een paar minuten kant en klaar, vanuit je luie stoel zeg maar.

We werden super enthousiast van dit idee en hebben een paar creatievelingen opgezocht die onze gedichtenmachine tot werkelijkheid konden brengen. En daar ben jij nu dus beland! Wij blij, jij blij, iedereen blij! Originele en persoonlijke Sinterklaasgedichten in een handomdraai.

Laat dat heerlijke avondje nu maar komen!

Lieve groetjes,

Roos en Claudia

Sluit venster