Tips Alle tips

Top 10 leukste Sinterklaasliedjes op YouTube

Wat is Sinterklaastijd toch een gezellige tijd, met al dat lekkers, die vrolijke Pietjes, die lieve Sint en al die kinderen vol verwachting! Om helemaal in de stemming te komen vind je hieronder de top 10 leukste Sinterklaasliedjes die op YouTube te vinden zijn. De eerste 5 zijn vrolijke hippe liedjes en de laatste zijn de welbekende liedjes zoals we die van vroeger kennen, maar wel in een leuk jasje gestoken met een bijbehorend leuk filmpje. Ga er lekker voor zitten, zet het geluid wat harder en zing en dans mee! 

Slot Marsepeinstein van Studio 100
Wie heeft er pakjes voor je klaar staan sinter sinterklaas!! Lekker vrolijk liedje met een even zo vrolijk filmpje vol vrolijke Pieten en Sinterklaas. Swingen maar!

Het wordt weer een feestje - Piet Direction Sinterklaashit 
Supervrolijk filmpje waar je een lach van om je mond krijgt en heeeel veel zin krijgt in een feestje met Zwarte Piet en Sinterklaas!

Danspiet - De Pietendans
Met de officiële Videoclip uit De Pietenschool. Doe mee met de Pietendans, het is niet moeilijk, je hebt hem zo geleerd! Dans mee met de Pieten!

Party Piet Pablo - De Pieten Sinterklaas Move - De Sinterklaashit
De Sint is in het land, samen met de Pieten. Pepernoten overal, tijd om te genieten!

JUMP! 'Het paard van Sinterklaas is zoek'
Official videoclip m.m.v. Sita en Adelinde Cornelissen. Spannend filmpje wat uitmond in een aanstekelijk liedje waarbij je het niet kan laten mee te zingen!

Sinterklaasliedje 'Zie ginds komt de stoomboot'
Raaf, bekend van Huisje Boompje Beestje, leert het Sinterklaasliedje ''Zie ginds komt de stoomboot''. Aandoenlijk filmpje, leuk voor de allerkleinsten, die op een leuke manier het welbekende Sinterklaasliedje leren.Sinterklaas in Sesamstraat
Erg leuk filmpje om te kijken waarin ook nog eens gezongen wordt. Een filmpje vol verrassingen!

Zie de maan schijnt door de bomen gebaard door WapperPiet! (in NmG!)
Afkomstig van de DVD "Gebaar mee met Wapperpiet". Leuk liedje en niet alleen voor dove kinderen leuk om naar te kijken!

Zwarte Piet ging uit fietsen - Sinterklaasliedje
Misschien wel het meest schattige filmpje van de hele top 10!

Pietenband TNM1 l De zak van Sinterklaas (Sinterklaasjournaal NTR)
Hoe leuk is het om samen met de pieten van het Sinterklaasjournaal mee te zingen!! "Ouderwets gezellig" volgens Sinterklaas!!

Sluit venster