Tips Alle tips

Tips voor leuke Sinterklaas uitjes 2019

Zin om samen vrolijke Sinterklaas activiteiten te doen? Er is genoeg keus in ons land; dansen en zingen met pieten, een bezoekje brengen aan Sinterklaas en zijn paard Amerigo..overal worden er leuke uitjes georganiseerd om lekker in de Sinterklaas stemming te komen. Weten wat er allemaal te doen is in Nederland? We hebben de leukste happenings van 2019 hieronder voor je verzameld.

De Grote Sinterklaasshow in Arnhem

Wat is het: Een vrolijke en energieke show die je aan de lopende band laat lachen, zingen en meedoen.
Waar: Sports Planet Westervoort, Arnhem
Wanneer: 17 november 2019
Hoe laat: 10:30 uur tot 17:00 uur

Wat kost het: € 12

De Grote Sinterklaasshow is uitgeroepen tot ‘De leukste Sinterklaasshow van Nederland’. Deze interactieve en spetterende show kenmerkt zich door de inmiddels gouden formule van een bezoek van Sinterklaas, magische momenten, het enige echte Pieten showballet, leuke sketches, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassing voor Sinterklaas en natuurlijk Pieten in de zaal. Het is een vrolijke en energieke show die je aan de lopende band laat lachen, zingen en meedoen.

Sinterklaasspeurtocht Almeerderhout

Wat is het: Speurtocht
Waar: Buitencentrum Almeerderhout,Kemphaanlaan 4, Stadsbossen Almere, Flevoland
Wanneer: 19 november 2019 
Hoe laat: Doorlopende start tussen 10.00 en 16.00 uur. Het buitencentrum is di t/m zo van 10.00 - 17.00 uur geopend
Wat kost het: € 2

Kom samen met je kinderen naar Buitencentrum Almeerderhout en speur naar de pakjes van Sinterklaas. De pieten hebben stiekem cadeautjes in het bos verstopt en de Sint wil ze natuurlijk graag terug. Tijdens de speurtocht helpen de kinderen Sinterklaas een handje door op zoek te gaan naar de pakjes. De boswachter heeft een speciale route uitgezet die je zelf kunt lopen. Klaar met speuren? De kids mogen bij het buitencentrum grabbelen. Daar heeft de Sint een leuke verrassing achtergelaten... 

‘Pakhuis van Sinterklaas’ Broek op Langedijk

Wat is het: doe-tentoonstelling
Waar: Museum BroekerVeiling, Broek op Langedijk
Wanneer: Tussen 16 november en 4 december 2019
Wat kost het: € 7,75 per persoon/kind (vanaf 3 jaar)

Dit jaar is het alweer de tiende keer dat wij bij Museum BroekerVeiling dienst mogen doen als Pakhuis van Sinterklaas, en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! De lighallen van het museum worden omgetoverd tot een trainingscentrum waar de Pieten hun conditie op peil kunnen houden. De kinderen mogen kijken hoe het er in het Pakhuis aan toe gaat, de Pieten helpen met allerlei klusjes en meetrainen. Tijdens je bezoek kan je ook nog komen kijken naar een spannend Sinterklaas theaterstuk, dus kom maar eens kijken wat er nu weer gebeurt!

Sinterklaas bezoekt kasteel Rosendael!

Wat is het: Bezoek van Sinterklaas aan kasteel, meet & greet 
Waar: Kasteel Rosendael
Wanneer: zaterdag 23 november 2019
Hoe laat: tussen 11.00 – 17.00 uur

Wat kost het: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 10 jaar € 8,25. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en museumkaarthouders € 3,00.

Samen met zijn Pieten komt hij zijn verjaardag vieren en is hij voor één dag kasteelheer van Rosendael. Kom samen met de Pieten leuke activiteiten doen en haal je Pietendiploma. We sluiten de dag af met een meet & greet met de Sint. Ben je erbij?

De Club van Sinterklaas: 20 jaar feest!

Wat is het: Theatershow
Waar: Diverse plaatsen
Wanneer: Tussen 17 november en 4 december 2019
Wat kost het: € 19.50

De Club van Sinterklaas viert dit jaar hun 20e verjaardag met een grote theatertour door Nederland! Vier dit jubileumfeest samen met de Pieten van De Club van Sinterklaas en natuurlijk met de goedheiligman zelf. Samen zingen en dansen we op de grootste hits van de afgelopen jaren zoals ‘Amerigo’, ‘Chocola’, ‘Pieten van de Club’ & ‘Pietengym’, maar ook zullen de nieuwste Sinterklaashits te horen zijn. Een spannend verhaal zal ervoor zorgen dat uw kinderen op het puntje van hun stoel zitten en daarmee wordt het een familieavontuur voor jong en oud. Feest mee met de theatervoorstelling van de enige echte Club van Sinterklaas; lang zullen ze leven!

ZAPP Sinterklaasfeest

Wat is het: Hét Sinterklaasfeest
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 23, 24 november 2019
Wat kost het: Vanaf € 13

Het échte Sinterklaasfeest vier je dit jaar weer met Zapp in de Jaarbeurs in Utrecht. Sint viert dit feestje niet alleen, samen met o.a. Brugklas de Musical en al zijn Pieten en de Pietenband én bekende Zapp presentatoren, maakt hij er een groot feest van! Speciaal voor de allerkleinste bezoekers zijn ook de Zappelin vriendjes aanwezig. Binnenkort worden de andere artiesten bekend gemaakt.

De Mega Sint Show 2019!

Wat is het: Een NIEUWE SHOW! Ontmoet je idolen!
Waar: Euromast, Rotterdam
Wanneer: Tussen 16 november en 4 december 2019
Wat kost het: Vanaf € 17,75

Na het grote succes van 2016, 2017 en 2018 jaar is De Mega Sint Show 2019 terug met een gloednieuwe show! YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet maken samen met de kids één groot spektakel van en zingen hun grootste hits, zoals De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en de Pieten Style. Het is zover, Party Piet Pablo ontvangt in de show de enige echte Piet Award! Hij is er gigantisch trots op, maar Meneer van Driel is stinkend jaloers… Met een rare smoes steelt hij de award.

Sluit venster