Nieuws Alle nieuws

Herfstvakantie-tip: de Sinterklaasfilm van 2023

Nog maar een paar maandjes te gaan en dan is het alweer tijd voor het leukste kinderfeest van Nederland! Om nu alvast in de stemming te komen kan je de komende herfstvakantie naar Dé Sinterklaasfilm van 2023: De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om de pakjesavond.

De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om de pakjesavond (2023)

 Het wordt weer een zinderend spannende film voor de hele familie, In 'De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond' heeft Sinterklaas de wens om zijn verjaardag groots te vieren. Dit jaar is namelijk zijn honderdste bezoek aan Nederland, en dat verdient een groots feest. Daarom wil hij ervoor zorgen dat elk kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje ontvangt.

Robbie Reuzel, een chagrijnige man die op vijf december jarig is, voelt zich jaloers omdat hij zijn verjaardag deelt met Sinterklaas. Hij is gefrustreerd dat Sinterklaas altijd alle aandacht krijgt, vooral tijdens pakjesavond. Wanneer Robbie hoort over de grootse plannen van Sinterklaas, besluit hij hem uit te schakelen. Met een slimme truc wil hij de positie van Sinterklaas overnemen om zo pakjesavond te dwarsbomen en af te schaffen.

De vrolijke en spannende momenten worden afgewisseld in deze feelgood-film, opgeluisterd met leuke pakkende Sinterklaasliedjes. 

Bekende gezichten 

Zoals vanouds zijn er ook in de vijfde langspeelfilm in de reeks De Grote Sinterklaasfilms bekende gezichten te zien. Zo speelt Martien Meiland de rol van Jean Claude en Eva Jinek als dokter. Verder hebben Fenna Ramos, René Froger, Maxim Froger en Roy Donders een rolletje als zichzelf.

Gouden Film-onderscheiding 

Eerder verschenen 'De Brief voor Sinterklaas' met Bram van der Vlugt, Chris Tates, Joshua Albano en Wes Mutsaars en 'De Grote Sinterklaasfilm' die tweede maanden later de film de Gouden Film-onderscheiding won voor het behalen van 100.000 bezoekers.

In de jaren die volgden werden er meerdere vervolgfilms uitgebracht die voortbouwden op de titel van deze film. Zo verscheen in 2021 'De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje', in 2022 'De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis', en in 2023 "De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond". In deze films keerden ook verschillende acteurs terug.

In de herfstvakantie naar de film

De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om de pakjesavond draait vanaf 4 oktober in de Nederlandse en vanaf 25 oktober 2019 in de Vlaamse bioscopen. Een geweldige timing, want het is dan herfstvakantie en wat is er dan leuker om met je vrienden of je ouders naar de film te gaan? Om alvast helemaal in de stemming te komen kan je hieronder alvast de trailer bekijken. 

De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om de pakjesavond draait vanaf 4 oktober 2023 in de bioscopen

Sluit venster