Nieuws Alle nieuws

Favoriete speelgoed sinterklaas 2022

Het is weer die tijd van het jaar; de avonden worden korter. Het wordt beetje bij beetje kouder en de pepernoten en hagelslag liggen al een tijdje in de supermarkt. Bij veel mensen thuis is de eerste blik op het speelgoedmagazine al geworpen en bij elke advertentie op tv wordt er geschreeuwd: “Mam/pap, deze wil ik ook!”

 

Welk speelgoed is populair bij kinderen?

Na diverse onderzoeken online en thuis te hebben gedaan, komen we tot de volgende top 5 voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Aangezien we thuis met zowel jongens als meisjes te maken hebben, is dit een top 5 die voor allebei erg leuk zijn. De magische tijd van Sinterklaas en zijn Pieten wordt onvergetelijk met deze cadeautips!

 

  1. Playmobil

Eigenlijk is (bijna) alles leuk bij Playmobil! Of je nu kiest voor een groot ziekenhuis of een vakantievilla, of liever iets met een specifiek thema zoals Spirit, Ghostbusters of Knights and Pirates, je vindt het altijd bij Playmobil! Naast de Playmobil 123 voor de kleintjes, heb je de Playmobil Adventskalenders, die altijd een grote hit zijn in vele huizen in december (of welke maand dan ook).

 

Het speelgoed is tijdloos en van zeer goede kwaliteit. Veel kinderen die nu de leeftijd hebben tussen de 3 en 12 jaar spelen bij opa en oma met de Playmobil die hun ouders vroeger gekregen hebben.

 

  1. Lego

Voor meisjes heb je LEGO Friends die heel goed bij de verbeelding van de meeste meisjes passen. De combinatie van creativiteit en bouwen volgens de stappen in de gids zorgt voor uren speelplezier voor kinderen. Het resultaat is geweldig!

 

Natuurlijk is er veel LEGO plezier voor iedereen! LEGO werkt ook vaak met specifieke thema’s, zoals LEGO Technic, LEGO Ninjago, LEGO Disney en LEGO Star Wars. Alles is te combineren en altijd een geslaagd cadeau voor een brede leeftijdsgroep!

 

  1. Carrera Go!!! Max Speed - Racebaan

Om de hype van Max Verstappen bij te houden, is het Carrera-circuit inderdaad een must voor de meeste jongens. Bouw een snelle baan en neem het op tegen anderen. Kruip in de huid van Max Verstappen en probeer ze allemaal te verslaan.

 

Wie rijdt de meeste ronden en is de aller snelste? Papa's en mama's willen ook meedoen, maar  ook meisjes vinden het cool. Vooral op donkere en koude dagen biedt deze racebaan veel speelplezier in de woonkamer!

 

  1. Kapla houten Blokken

In feite heeft Kapla geen langere beschrijving nodig. De eenvoud van deze duurzame houten blokken en zoveel bouwmogelijkheden zorgen elke keer weer voor plezier. Bouw een hoge toren en kijk hoe ver je kunt gaan zonder dat hij omvalt.

 

Of bouw een voetbalstadion en combineer deze met Playmobil, LEGO of andere figuren. Bouw een garage, stal, bouwkundige gebouwen, noem het maar op! Bouw samen of laat je kind zijn creativiteit gebruiken. Alles is mooi en alles is goed!

 

  1. Tiptoi Interactieve Globe - Wereldbol

Als je thuis houd van creatief speelgoed, is het speelgoed van Tiptoi (Ravensburger) altijd goed en populair. Er zijn erg veel mogelijkheden van de wereldbol, afhankelijk van de leeftijd van het kind. Ieder kind leert spelenderwijs op zijn eigen manier over de wereld.

 

Sluit venster