Tips Alle tips

Tips om snel een sinterklaas surprise te maken

Het is weer zover, de tijd van Sinterklaas is weer aangekomen. De kans is dan ook groot dat je op school of op je werk ook dit feest gaat vieren. Misschien heb je lootjes getrokken en moet je een surprise maken, maar het kan ook zijn dat je het dobbelstenen spel gaat spelen. Maar je moet een surprise maken, hoe doe je dat snel? Dat lees je hier.

 

Kan je gemakkelijk en snel een surprise maken?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag heel erg makkelijk. Het is wel verschillend per persoon, maar het is mogelijk. Elke surprises kan je eigenlijk zo makkelijk of moeilijken maken als je zelf wil. Nu vraag jij je waarschijnlijk af hoe je dat het beste kan aanmaken. Hoe zorg je er nou echt voor om een mooie, leuke surprise maakt die niet al te ingewikkeld is om te maken. Het hoeft namelijk niet altijd zo ingewikkeld te zijn. Het gaat namelijk bij Sinterklaas om de gezelligheid. Maar geef toe, een leuke en mooie surprise is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

 

Sinterklaas surprise maken paard

We hebben het vast allemaal wel eens meegemaakt dat we een surprise moeten maken voor een paardenliefhebber. Er zijn namelijk heel erg veel mensen in Nederland die paarden helemaal geweldig vinden. Vaak moet je goed nadenken bij het maken van een surprise voor een paardenliefhebber, maar vanaf nu hoeft dat dus niet meer. Het enige wat je nodig bent voor een leuke paarden Sinterklaas surprise zijn twee schoenendozen, papier en een zwarte stift. Begin met het inpakken van de dozen, geef het paard vervolgens wat stippen. Knutsel vervolgens een zadel en knip een staartje. Het is vooral belangrijk om zelf na te denken wat je wil gaan maken. Het hoeft namelijk niet altijd heel erg ingewikkeld te zijn.

 

Sinterklaas surprise maken vrouw

Wanneer je aan vrouwen denkt denk je natuurlijk aan make-up. Echter gebruikt niet elke vrouw make-up let hier dus wel goed op. Is degene waarvan jij het lootje hebt getrokken wel dol op make-up en nagellak? Dan hebben wij een leuk idee. Dan maak je in een handomdraai een flesje nagellak als surprise. Welke vrouw wil dat nou niet? Precies, helemaal niemand. Begin met het inpakken van je cadeautjes, daarna kan je namelijk pas beginnen met de surprise. Waarom? We gaan het cadeautje namelijk in de surprise verstoppen. Doe je cadeautje in een doos en pak de doos mooi in met gekleurd papier. Teken het logo van de nagellak en knip die uit. Je kan er ook voor kiezen om het logo uit te printen en op de doos te plakken. Als je een dop wil, maak je een rol van zwart papier, welke je aan de bovenkant vast plakt. Wanneer je doos niet zo groot is kan je ook gebruik maken van een wc-rol of keukenrol. Je hoeft daar dan alleen nog maar papier om heen te plakken en aan de bovenkant dicht te maken. Vervolgens kan je er nog voor kiezen om de doos te versieren. Wanneer je dat gedaan hebt is de surprise af en heb jij je eigen nagellak potje gemaakt.

Sluit venster