Tips Alle tips

Herfstvakantie tip: Dé Sinterklaasfilm van 2019

Nog maar een paar maandjes te gaan en dan is het alweer tijd voor het leukste kinderfeest van Nederland! Om nu alvast in de stemming te komen kan je de komende herfstvakantie naar Dé Sinterklaasfilm van 2019: Waar is het grote boek van Sinterklaas? 

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?

Het wordt weer een zinderend spannende film voor de hele familie, want lukt het Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer om het Sinterklaasfeest op tijd te redden? Dat is namelijk nog maar de vraag. Op het kasteel van Sinterklaas zijn de voorbereidingen van pakjesavond in volle gang. Maar dan..wordt de rust verstoord: er is een dief op het kasteel! Hij steelt het grote boek van Sinterklaas en alle pakjes worden daardoor verkeerd bezorgd. Hoe weten de Pieten nu welk kind welk kadootje moet krijgen? Ze roepen de hulp in van de Kerstman, maar die is zijn boek óók kwijt! Ze moeten dus op zoek naar 2 boeken. Sinterklaas en de Kerstman gaan samen op zoek. Vinden ze de boeken op tijd voor deze vernietigd worden? Vrolijke en spannende momenten worden afgewisseld in deze feelgood film, opgeluisterd met leuke pakkende Sinterklaasliedjes. 

Carlo Boszhard en Irene Moors spelen mee

Bijzonder is dat Carlo Boszhard en Irene Moors meespelen in de nieuwe film van de Club van Sinterklaas. Carlo speelt de hoofdrol als Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ook Irene Moors, Wilbert Gieske, Vic De Wachter, Maaike Martens en Soy Kroon hebben een rol in de familiefilm.

Gouden Kalf

Alle 7 voorgaande speelfilms zijn bekroond met de Gouden Film van het Nederlands Filmfestival voor meer dan 100.000 bioscoopbezoekers. In 2015 won De Club van Sinterklaas het Abraham Tuschinksi Fonds Gouden Kalf van het Publiek voor de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard (2014). Deze film is de achtste in de reeks van De club van Sinterklaas. 

In de herfstvakantie naar de film

De club van Sinterklaas: waar is het grote boek van Sinterklaas?' draait vanaf 16 oktober in de Nederlandse en vanaf 23 oktober 2019 in de Vlaamse bioscopen. Een geweldige timing want het is dan herfstvakantie en wat is er dan leuker om met je vrienden of je ouders naar de film te gaan? Om alvast helemaal in de stemming te komen kan je hieronder alvast de trailer bekijken! Zo te zien kan de pro-Zwarte Piet club weer opgelucht adem halen..

Sluit venster