Tips Alle tips

Herfstvakantie tip: Dé Sinterklaasfilm 2016

Nog maar een paar maandjes te gaan en dan is het alweer tijd voor het leukste kinderfeest van Nederland! Om nu alvast in de stemming te komen kan je de komende herfstvakantie naar Dé Sinterklaasfilm van 2016: De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. 

Een spannende Sinterklaasfilm voor het hele gezin

Het wordt weer een zinderend spannende film voor de hele familie, want lukt het Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer om op tijd voor de intocht in Nederland te zijn? Dat is namelijk nog maar de vraag. Wanneer de Pieten op de boot in aanraking komen met ‘’Blafspray’’ loopt de situatie helemaal uit de hand. Er is ook nog een echte hond aan boort die de Pieten in Spanje gevonden hebben. En wat doen die slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger aan boord? Oh oohh, als dat maar goed gaat!

Dochter van Isa Hoes & Antonie Kamerling speelt mee

Bijzonder is dat de tienjarige Vlinder Kamerling een rol heeft in de nieuwe film van de Club van Sinterklaas. Daarmee treedt ze in de voetsporen van haar ouders Antonie Kamerling en Isa Hoes. Ze speelt het meisje Sophie dat in de film haar hondje kwijt is. Zal het de Clubpieten lukken om de cadeautjes op tijd te ontsmetten en het hondje weer veilig thuis te brengen?

Gouden Kalf

De laatste Sinterklaasfilm ''De Club van Sinterklaas & De verdwenen schoentjes (2014) haalde maar liefst 237.000 bezoekers. Dat is niet niks. De films van De Club van Sinterklaas worden geregisseerd door Ruud Schuurman en de productie wordt verzorgd door Tom de Mol Productions in samenwerking met Van Beers Films en The Content Farm. Dat dit een gouden greep is, bewijst het feit dat de eerste vier films allemaal het Gouden Kalf van het Publiek wonnen! 

In de herfstvakantie naar de film

De film is vanaf 12 oktober te zien in de bioscoop. Een geweldige timing want het is dan bijna herfstvakantie en wat is er dan leuker om met je vrienden of je ouders naar de film te gaan? Om alvast helemaal in de stemming te komen kan je hieronder alvast de trailer bekijken! Zo te zien kan de pro-Zwarte Piet club weer opgelucht adem halen..

Sluit venster